MasterFM De Lokale Radio Van Nuland
MasterFM is een radiostation wat 24uur per dag uitzendt. Bij ons hoor je muziek uit de jaren 70 80 90 hits van nu en grootste van Nederlandse bodem. Genres zijn dan ook heel divers luister maar eens en laat je verassen ;-)
Wij proberen zo groot mogelijke doelgroep te bereiken, dat doen we dan ook om de Non-Stop en programmering zo gevarieerd mogelijk te laten klinken voor ieder wat wils. Je zal dan ook wel ervaren dat het zo gevarieerd klinkt dat nummers niet altijd op elkaar afstemmen. Dit is puur gedaan om de doelgroep zo groot mogelijk te bereiken. Met dit unieke concept wil MasterFM zoveel mogelijk mensen benaderen, meeste radio station hebben enkele doelgroepen en of muziek genres. Wij willen juist alles bij elkaar brengen om zo iedereen tevreden te maken. Ook de muziekkeuze is niet alleen de bekende of nr1 hits. Juist ook de muziek die je niet (meer) hoort op de radio.
Listen to MasterFM De Lokale Radio Van Nuland on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store
Similar radios

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store