AlbaRadio

0 Follower
149 Views

 • Me AlbaRadion e nesërmja lind sotë.


 • AlbaRadio është një radio nga më të veçantat dhe ka karakterin e sajë që nuk ngjan dhe nuk kopjon radiot tjera.Gjindet ne Zvicërr (Schweiz) Dietlikon ZH.Kontakti krijohet edhe për mesë faqes www.albaradio.ch dhe www.shqiptv.com


  Similiar radios


  Euro Hits
  Brüttisellerstrasse 10 8305 Dietlikon - Zürich
  +41 44 554 77 54
  Schweiz | Suisse | Svizzera | Svizra


  Widgets
  Update Radio

  Listen to AlbaRadio on your device!

  Get it on Google Play
  Get it on App Store