Postol Radio

0 Follower
318 Views

 • Macedonia


 • Возбудливо, забавно музичко дружење секој вторник и четврток од 20 до 02 часот, вие во ова време имате можност да ги испратите вашите музички желби, честитки и поздрави. Продолжете да не слушате и да уживате. Постол Радио е интернет радио основано од Андреј Постоловски во 2014 година. Регистрирано е на страната. Им се заблагодаруваме за понудата. Емитувањето се врши преку сервер во Велика Британија.


  Similiar radios  +38975855242
  Macedonia | Македонија


  Widgets
  Update Radio

  Listen to Postol Radio on your device!

  Get it on Google Play
  Get it on App Store