Top Gold

0 Follower
220 Viewsop Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.


Recommended stations

Tags

Contact
+355 (0)4 2247 492

Country
Albania | Shqipëria


Listen to Top Gold on your device!
Get it on Google Play
Get it on App Store