Gradski Radio Trogir

Gradski Radio Trogir

1 Follower 914 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Vijesti iz Trogira
Gradski radio Trogir, čiji je koncesionar tvrtka Trogir holding d.o.o. od 06. rujna 2012. emitira svoj program na 95,6 MHz. Odašiljač se nalazi na brdu Vlaška na 444 metra nadmorske visine odakle signalom pokriva priobalno područje Splitsko-dalmatinske županije od Trogira preko Kaštela i Splita do Makarske. Prije je Gradski radio Trogir emitirao na 90,6 MHz sa lokacije Hotel Medena odakle je pokrivao samo dio Trogira i okolice što se negativno odražavalo na slušatelje koji su teško mogli pronaći frekvenciju na svojim prijamnicima. Čim se ukazala prilika za dobivanjem nove frekvencije, dobili smo dozvole od HAKOM-a i novom lokacijem u potpunosti zadovoljili pokrivenost signalom. Danas je Gradski radio Trogir moderna radio postaja opremljena kvalitetnom tehnikom koja nam omogućava proizvodnju programa kako u analognom tako i digitalnom signalu.
Listen to Gradski Radio Trogir on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store