Radio Rinia 98.4 FM

0 Follower 162 Views
folk culture albanian
Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj. Që nga ditët e para të fillimit të punës së saj, Radio “Rinia” u bë zë i fuqishëm i rinisë Shqiptare dhe zë i popullit Shqiptarë. Ajo, gjatë 24 orëve të programeve ditore, i hapi dyert për të gjithë ata qe kishin njohuri ne ket drejtim.
  • Bulevardi-Pavarësis P.13 Kt.6/20 60000 Gjilan Numëri Postal 60000 Republika e Kosovës
  • Kosovo
  • +383 44 844 445
  • Home
  • Update Radio
Listen to Radio Rinia 98.4 FM on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store
Similar radios