Ekspres Radio Strumica

0 Follower
145 Views

 • Southeastern Region, Macedonia


 • Досега Експрес радио има соработувано со голем број на организации. На конкурсите од Советот за радиодифузија досега има изработено голем број на емисии. Експрес радио е членка и на Македонскиот институт за медиуми, преку кои вработените во Експрес радио имаат можност за присуство на голем број на семинари.


  Similiar radios


  Top Hits
  101.1 FM, Strumica, Macedonia
  034/345-131
  Macedonia | Македонија


  Widgets
  Update Radio

  Listen to Ekspres Radio Strumica on your device!

  Get it on Google Play
  Get it on App Store