Top Gold

0 Follower
313 Views • op Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.


  Similiar radios


  World Music
  +355 (0)4 2247 492
  Albania | Shqipëria


  Widgets
  Update Radio

  Listen to Top Gold on your device!

  Get it on Google Play
  Get it on App Store