Radio Pro Hit

Radio Pro Hit

0 Follower 2034 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Romania
Suntem alaturi de tine din anul 2010.Am trecut peste nenumarate obstacole dar tu ai fost alaturi de noi la bine si la rau. Te-am ajutat sa treci peste momente de tristete si momente de bucurie cu muzica noastra. Radio Pro-Hit a fost infiintat pentru toata lumea de pretutindeni,pentru cei plecati in stainatate,pentru cei carora le place muzica buna si de calitate. Multi dintre voi nu stiti cum se intretine un radio online,dar pentru acest lucru trebuie sa facem multe sacrificii. Sunt sume importante pe care le cheltuim lunar din propriile buzunare pentru a va face zilele mai frumoase. Serverele,hostingul devin din ce in ce mai scumpe iar resursele noastre au inceput sa se sfarseasca. Radio Pro-Hit este un radio non-profit. Numai cu ajutorul vostru vom reusi sa mentinem in continuare acest superb post de radio in care am investit mult suflet,o mica parte din timpul si viata noastra. A venit si randul nostru sa apelam la voi,la ascultatorii nostri. Daca doresti ca acest post de radio sa ramana in continuare in lumea internetului nu mai sta pe ganduri ajuta-ne chiar acum. Chiar si cea mai mica suma ne poate fi de folos,poti deveni chiar tu ascultatorul nostru de sprijin. Va multumim!
Listen to Radio Pro Hit on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store