Radio Fontana

Radio Fontana

0 Follower 515 Views
Radio Fontana ofron informacione aktuale dhe reale, nga vendi, rajoni dhe bota, emisione te ndryshme, debate, muzike, marketing etj.
Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002.Kjo radio prestigjioze dhe konkurente në tregun mediatik të Kosovës ështe në sherbim të degjuesve plot 24 orë,7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit.Radio Fontana tash e sa vite vazhdon të jetë një medium neutral dhe I besueshëm për publikun e gjerë vendor dhe atë ndërkombetarë.
Listen to Radio Fontana on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store