Folkets Radio

Folkets Radio

0 Follower 496 Views
Mediebilledet i Danmark har gennem de seneste år udviklet sig i en mere og mere kommercialiseret retning. Det betyder, at det er næsten umuligt for foreninger at kommunikere deres budskab ud til en bredere offentlighed.
Netop behovet for synliggørelse kan en græsrodsradio opfylde ved at skabe et netværk - ved at åbne et vindue og på denne måde skabe et talerør - kort sagt give De Uhørte en Stemme og et Sprog. Medarbejdere hos Folkets Radio assisterer gerne med journalistisk og teknisk viden. Ligesom vi også kan tilbyde mindre kurser og workshops i at bruge radiomediet. Vi håber, at I finder vores tilbud interessant for netop jeres forening, og at I vil gøre brug af det. Folkets Radio finder du på Aalborgs græsrodsfrekvens, som vi sammen med fire andre radioer i hverdagende er stand til at sende 18 timer fra kl. 6 morgen til kl. 24 midnat, samt 15 timer dagligt i weekenden.
Listen to Folkets Radio on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store
Similar radios

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store