Kiss Albania Radio

0 Follower 144 Views
dance house rnb pop folk
Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te mira nderkombetare, lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike. Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh.
Listen to Kiss Albania Radio on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store
Similar radios