Radio Vihor

Radio Vihor

1 Follower 1103 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Radio Vihor postoji od 6 Oktombra 2012 godine, radio je stvoren iz ljubavi prema pjesmi i samim tim njegovo je ime stvoreno namjerno ne slucajno.
Radio Vihor je ime koje znaci mnogo za sve nas, posebno za one koji znaju sta je pravo ime jednom rijeci nesto sveto mazeno cuvano i pazeno. R-V Misija Naša misija je da budemo fleksibilna organizacija, koja je sposobna da obezbedi relevantne i kvalitetne programske sadržaje koji informišu i zabavljaju. Želimo da pomognemo publici da bolje razume okruženje. Vrednosti Nepristrasnost i objektivnost, podsticanje društvene odgovornosti, kreativnost, poštovanje različitosti. Vizija Naša vizija je da budemo lider na tržištu, odnosno najslušaniji radio na teritoriji cjelog svijeta. Da sa prepoznatljivim nastupom na tržištu budemo sinonim za poverenje i građenje dobrih poslovnih odnosa.
Listen to Radio Vihor on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store