Antena Zagreb

Antena Zagreb

2 Follower 2551 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Stvari koje voliš!
Antena Zagreb svoj program temelji na najnovijoj svjetskoj glazbi. Emitira puno glazbe bez prekida, samo Stvari koje voliš, kratke vijesti i servisne informacije. Radio Antena Zagreb program emitira preko RTV tornja na Sljemenu na 89,7 MHz. Jutarnji show Antene Zagreb emitira se radnim danom od 6 do 9h, a voditelji su Saša Lozar i Marina Remenarić. Prijepodne na Anteni Zagreb emitira se radnim danom od 9 do 13h, a voditeljica je Tamara Loos. Poslijepodne na Anteni Zagreb emitira se radnim danom od 13 do 17h, a voditelj su Veno&Marta. Afterwork na Anteni Zagreb emitira se radnim danom od 17 do 21h, a voditeljica je Manuela Svorcan. Vikend na Anteni Zagreb emitira se subotom i nedjeljom od 7 do 19h. Antena Zagreb na svaki puni sat emitira najvažnije Vijesti iz Zagreba, zemlje i svijeta. Antena pušta prva glazbena je rubrika koja se emitira radnim danom u 12:30h u kojoj se puštaju premijere najnovijih svjetskih i domaćih hitova. Antena 60 minuta središnja informativna emisija koja se emitira radnim danom u 22h. Top 20 je lista 20 najpopularnijih svjetskih hitova, a emitira se petkom u 21h. Top 40 je lista 40 najpopularnijih svjetskih hitova, a emitira se subotom u 19h.
Listen to Antena Zagreb on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store