Radio Lushnja

0 Follower 319 Views
Variety
Fier County, Albania
Radio LUSHNJA ju mudeson DJ dhe sistem audio per te gjitha llojet e EVENTEVE: koncerte, party, ditelindje, fejesa dhe dasma. Gjithashtu dhe sisteme ndricimi me robot, lazer, blic, makine bore, etj. Mundesojme lidhje me kameramanet dhe kengetaret tuaj te preferuar
Listen to Radio Lushnja on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store
Similar radios