City Radio

0 Follower
138 Views

 • The Rhythm Of The City


 • Сити Радио е музичко радио кое постои од 2002 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. На фреквенцијата 94.7FM, во било кој дел од денот, скопската радиска публика има ексклузивна можност да стигне до најновите музички хитови, во живо да ги проследи најголемите светски музички случувања, да се запознае со последните светски музички топ листи, ...да ги дознае најсвежите информации од светот на музиката и на актуелниот jet-set.


  Similiar radios


  Alternative Rock Electronic
  ул. 11 Октомври бр.25 (зградата на QBE Македонија - 12ти кат) Скопје Македонија 1000
  +389 2 311511
  Macedonia | Македонија


  Widgets
  Update Radio

  Listen to City Radio on your device!

  Get it on Google Play
  Get it on App Store