Radio Mergimi

Radio Mergimi

0 Follower 803 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni Brenga Jeteqe transmetohet LIVE gjdo te shtune!
Staffi i Radio Mergimit eshte i perber nga 7 Studio të ndryshme,dhe i ter Staffi punojm pune vullnetare(pa pages) vetem qe te jem sa me te bashkuar me njeri tjetrin dhe mos të kemi perqarje. Emisionet ne valet tona elektronike fillojne nga ora 20:00 ne mbremje dhe perfundojne ne oren 24:00. Pershendetjet dhe urimet e degjueseve tane çdo mbremje duke filluar nga ora 20:00 deri 22:00. Emisionet e nates me tema te ndryshme,çdo mbremje duke filluar nga ora 22:00 deri 24:00
Listen to Radio Mergimi on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store