Megamix Radio Hvar

Megamix Radio Hvar

0 Follower 235 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Megamix Radio Hvar emitira program 24 sata dnevno, a program je profiliran prema zahtjevima mlađeg slušateljstva. To se u prvom redu odnosi na izbor glazbe jer Megamix Radio Hvar emitira uglavnom najmoderniju i trenutno najpopularniju domaću i stranu glazbu. Program ima niz specijaliziranih glazbenih radioиemisija u kojima se slušatelji mogu informirati o aktualnostima iz modernih glazbenih trendova. Megamix Radio Hvar emitira povremeno i glazbu snimljenu u vlastitom studiju Megamix produkcije.
Radio Hvar je radiopostaja koja se fokusira na Pop, Dance, Disco, R&B, Rock, Rap, Hip Hop vrstu glazbe. U eteru smo 24 sata dnevno 7 dana u tjednu te pratimo sve svjetske i domaće glazbene trendove. U tom smjeru smo okrenuti prema Vama, te Vam prvi donosimo najnovije svjetske hitove.Megamix radio Hvar je radijska postaja koja je dobila koncesiju za emitiranje radijskog programa 1995. godine. Glavni odašiljači se nalaze na otoku Hvaru i zahvaljujući pogodnom položaju i visini radijski signal čuje se u području srednje Dalmacije. Prilikom kontakt emisija slušatelji se javljaju iz Hvara, Brača, Visa, Trogira, Vele Luke, Šolte, Splita, Makarske, Sinja. Radijski program traje neprekidno 24 sata i kompjuterski je kontroliran. Megamix radio Hvar u glazbenom dijelu programa emitira isključivo najnoviju glazbu iz domaće i strane produkcije.
Listen to Megamix Radio Hvar on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store