Radio Student

Radio Student

0 Follower 691 Views

Due to the latest updates, you can no longer listen to this radio with your browser. Please click the icon below to continue listening with the supporting player!

Radio Student danas je etabliran i respektiran medij ne samo u Zagrebu, već i šire putem web streaminga te je prepoznat kao “jedini preostali pravi radio”
Radio Student, koji se smjestio na petom katu Fakulteta političkih znanosti, prva je i donedavno jedina studentska radijska postaja u Hrvatskoj. Uz to se treba naglasiti i da je to nekomercijalna, lokalna radio postaja koja ima naglašenu edukativnu komponentu, s obzirom da služi kao nastavno sredstvo u svrhu modernizacije studija novinarstva. Sa svojim emitiranjem počeo je još 1996. godine. Brojni mladi ljudi na ovom su radiju napravili svoje prve korake prema svim radijskim poslovima – od novinarskih i redaktorskih do poslova glazbenih urednika i tehničkih realizatora programa. Po prvi put su imali priliku sjesti za mikrofon ili pult i proizvesti emisije kakve su željeli čuti, a nisu imali gdje. Najveći dio programa Radio Studenta ipak je glazbeni program. Otvaranjem etera za alternativniju, nepoznatiju i drugačiju glazbu, dobio je epitet kojim se ponosi: Radio koji nije za svakoga!
Listen to Radio Student on your device!
Get it on Google Play Get it on App Store

Download the free app

Listen to 100,000+ live radio stations around the World, on-demand content like podcasts & etc anywhere you go it is with you.

Get it on Google Play Get it on App Store